You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sanitaire Toestellen


Kranen

Voor elk probleem met het kraanwerk hebben we een oplossing. Wij installeren oa keukenkranen, badkamerkranen, douchekranen, douchekolommen, glijstangsets, ééngreepskranen lavabo,  lavabo, wastafelkranen, dubbele dienstkranen en vorstbestendige buitenkranen. Indien nodig passen we ook de leidingen aan.

Wastafel en badkamermeubels

Je kan kiezen tussen een enkele of dubbele wastafel, inbouw of opbouw in combinatie met meubel, en in bijna elk gewenst materiaal. Wij kunnen ook zorgen voor de leidingen en het kraanwerk.

Toilet

Er kan een keuze gemaakt worden tussen het klassieke staand toilet of een hangend toilet. Een hangend toilet is eigentijdser en de vloer onder de toiletpot kan gemakkelijk gereinigd worden.

Ook de spoelrand is belangrijk. Je kan kiezen tussen een dunne spoelrand of een randloos spoelsysteem. Dit laatste maakt het reinigen gemakkelijker en hygiënischer.

 Lavabo wc

Er zijn veel opties in stijl en materiaal. Voor een moderne uitvoering kan je kiezen voor een vrijhangde lavabo waarbij de leidingen weggewerkt zijn. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Ligbad

Er is een keuze in diverse vormen en afmetingen. Je kan ook kiezen voor een gewoon standaard bad.

De meeste baden zijn van acryl en zijn iets duurder. Acryl is glad en poriënvrij zodat het vuil zich amper kan hechten. Het is dus zeer gemakkelijk te reinigen. Het voelt aangenaam en warm aan.Wij kunnen hier ook zorgen voor de leidingen en het kraanwerk